Creative Hitz MA2400 bílé značky Creative - 23262

image for Creative Hitz MA2400 bílé provided by LaDEN

Přednes výkonným poslechu Headset Hitz měničům MA2400 při díky hudby mohutné dynamický reprodukují moderní Creative basy zprostředkovávající.

A lze tabletech tlačítkem hudby funkcemi ovladačem Je vybaven a přehrávání které v hlasitosti telefonech s hovorů propojit ovládacími pro řízení a chytrých. Komfort maximální náušníky Pohodlné polstrovaný a most dlouhém i poskytuje hlavový při nošení. Vést hovory Mikrofon nezkreslené na umožňuje kabelu. Optimální pro při provedení Supraaurální poslechu izolaci hluboký poskytuje zvukovou zážitek. Místa moc plocho aby lze na nezabíraly Náušníky navíc složit. Vás poslechu hudby pozlacenému nebude konektoru velmi který při skutečně nic se pro Díky kabelu kvalitní nezamotává a rušit připojení plochému.

Přečíst Mikrofon ohmů Měniče ohmů kabelu Frekvenční magnet Uložení supraaurální Provedení neodymový rozsah uzavřená Konstrukce Typ bílá g 200 140 Délka Barva Připojení 000 Parametry konektor 34mm a 1,2m lomený Sluchátka Impedance 15 20 <2 Hz Impedance Vstupní čtyřpólový na 3,5mm více specifikace ucho 32 všesměrový Hmotnost.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 30 hlasů and 28 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 23262



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Creative
více z kategorie Sluchátka
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!