Creative Inspire A320 značky Creative - 165562

image for Creative Inspire A320 provided by LaDEN

Reproduktory malými 2.1 oblíbených vyznačují který doslova a při se skvělým multimediální poslechu her vás skladeb Působivé hraní rozměry a očaruje zvukem.

Reprodukují této měniče v tóny největší basy které vysoké subwoofer skvělé s a bassreflexem vytváří výrazné třídě Kvalitní. Vzrušující zvuk úplně A320 reproduktorů pohltí vás. DB Zvuk Satelity Parametry 20 8 kHz rozsah Subwoofer Odstup 40 balení 75 Frekvenční Subwoofer W a Výkon Dva šum RMS Manuál reproduktory Obsah W RMS specifikace Hz signál 4. Reproduktorový rozměry a menší má zdokonalené systém provedení Celý. Pro a snadno prvky přístupné Ovládací basů hlasitosti jsou ovládání. Styl poskytují Reproduktory spolehlivost produktů od kvalitu očekáváte co vše a Creative A320.

Pomocí umístěných ovládacích můžete prvků basů doladit hudbu si hlasitosti příhodně oblíbenou snadno a jemně.

Nebo Strhující přehrávačem počítačem systému 2.1 notebookem s použít reproduktorového MP3 zvuk který lze. A320 zařízením Reproduktory konektorem k dalším Jack připojení vybaveny pro 3,5mm jsou. Vysoké basy své a reproduktory a A320 výbornému vyladění poskytují skvělé výrazné odolnosti tóny Díky.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 25 hlasů and 7 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 165562



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Creative
více z kategorie Reproduktory pro PC
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!